Tänk det var ju jättelänge sen jag skrev något här. Här kommer en summering av lite av det som hänt.
Mitt bord blev klart för någon/några veckor sedan så här är en bild på det.
Det är min katt Kitty som vanligt sitter på bordet. Och duken är egentligen min julduk men det visade sig jag har bara 2 dukar, ena är i tvätten och sen julduken. Så en ny duk behöver jag.

I påsk har jag tagit det lugnt, lite påskmiddag med delar av familjen på påskfredagen. I måndags var mamma och jag till Mångfaldens hus i Turinge. Så mysigt ställe, fanns otroligt roliga saker som jag vill handla där. En fin skylt blev det denna gång. Har dock inte bestämt var jag ska ha den än.

Och igår var jag på H&M och skulle inte ha något men gick därifrån med 2 nagellack i knasiga färger, kostade bara 9,5 styck!!

Just nu håller jag på att fundera på vad jag ska ha med för bilder till Illustrationscentrums lilla bok. Så kreativ är det jag måste vara nu. Får nog kämpa lite för att bli det men det går nog om jag är envis. =)

Jag och min kompis Johanna fikade i onsdags på Rivals Café, himla mysigt och jättegoda mackor hade dom. Ska deffinitivt gå dit igen. Ovan är våra tecknade jag. =)
Igår var det dag igen för kroki på dansmuseet, sista gången för den här terminen. Det var en tjej som dansade flamenco. Efter pausen hade hon en fin kjol men guuuhh va svårt det är att få till tyg, alla veck, skuggor osv.

Fick en ritningshurts som jag håller på att gör om till vardagsrumsbord. Inte klart än men här är lite bilder från mitt arbete med det.
Mina katter blev väldigt nyfikna på vad jag höll på med.
Själva skåpet målade jag typ förra året och använt det lite provisoriskt men nu ska det bli klart på riktigt.
Nu har den hjul, bordsskivan grundmålad och lackad 1 gång på ena sidan. Imorgon blir det att lacka andra, onsdag sätta ihop dom 2 delarna, lacka översidan igen. Så torsdag då skruvas fast i hurtsen. =)  Det tar ju lite tid när allt ska torka ca 16 timmar mellan varje gång. Men klart blir det denna vecka!
Nu bytt bakgrund. Hittade denna på den fina bloggen http://kreativ.blogg.se/category/blogg-bakgrunder.html Så kul med alla kreativa bloggar som finns därute.
Ikväll bär det av till Kolla för att se vinnare och nominerade. Deltog själv i tävlingen men tyvärr blev ju inte nominerad. Kanske nästa år går bättre. =)
Igår var det då äntligen dags igen för kroki på Dansmuseet. Det var en tjej som dansade, hon var väldigt duktig och hade många varierade poser. Det gick lite segt och trögt att rita innan paus men efter pausen (då jag åt både kaka och drack kaffe), gick det mycket bättre. Här är några av teckningarna.