Otroligt trött idag, vet inte riktigt varför, jag sov i natt, ok vaknade flera gånger men somnade om igen. Men jag har faktiskt lyckats producera 2 grejer idag trotts, trötthet och trotts att jag har arbetat med mitt vanliga arbete.
Först gjorde jag en grej till mitt lilla motionsutskick som jag gjort till oss på jobbet.
Sen gjorde jag förgätmigej till min sida på www.illustratorcentrum.se.
På jobbet har jag och en kollega utmatat våra kollegor att vi ska anmäla oss och springa eller gå i Iformloppet i Sumpan. På den lilla inbjudan jag skickade ritade jag en liten springande tjej.

Här är hon.Blev riktigt peppad själv. Känns som det kommer bli skitkul. Så det gäller att ut och springa och träna. Bra morot.
Igår gick jag med en tävling som tlc och brandos.se har, man kan vinna 40 par skor! Så himla lockande. Tänk 40 par skor... ahhhhh =)

Men jag vinner väl inte men hoppas kan man ju alltid göra.
Nu har jag äntligen gjort klart mina grejer som jag ska ha med i Illustratörcentrums katalog 2012. Svårt att bestämma vad jag ska ha med men jag lyckades, fick lite smakråd av min kära mor.

Här är en av bilderna som kommer med.

Hur jag än gör så är det alltid stökigt på mitt köksbord/arbetsbord/ritbord  och min lilla datorhörna/ritbord/allmän förvaring. Om jag städar är båda platserna stökiga igen inom typ 5 minuter... tyvärr har jag ju alltid varit sådan sen födseln.

Gjort en bild som symboliserar det hela. Är inte mitt riktiga skrivbord för jag har ju inget men så ser det ut på antingen mitt köksbord eller min lilla datorhörna.