Äntligent tagit tag i att göra min sida mer personlig med en egen header, fixat och trixat lite men är ganska nöjd. Skulle vilja göra egen bakgrund också, gjort ett försök men misslyckades. Jag tar det till en annan gång, nu gläder jag mig att jag lyckats med överbilden eller vad man ska kalla det på svenska. =)
Det blev en cirkushund. Vilka mer som kör torsdagstemat finns på http://komigensofie.blogg.se
Äntligen har Kolla tävlingen öppnat och avslöjat årets tema, Affischen! Kul! Man har till den 3 april på sig att lämna in bidrag och man kan lämna in hur många bidrag man vill för det är gratis i år! Himla bra det också. Så nu ska kreativiteten sättas igång och geniknölarna gnuggas. Har en affisch som nog kan användas men nytt behöver också produceras.
Tänkte jag skulle hänga på det här med torsdagsbilden, så jag blir inspirerad och verkligen ser till att jag är kreativ åtminstånde 1 gång i veckan. Kollage har jag inte gjort sen jag gick min utbildning, si så där 6 år sen. Detta gjorde jag ganska fort, tog 2 tidningar och klippte och klistrade in på en gång. Så det ser allmänt kaosartat ut ungefär som jag har det på mitt skrivbord. Det är http://iamcaty.com/ som har bestämt temat denna torsdag. Där kan man se vilka andra som är med denna gång.
Teaterklubben Repliken ska sätta upp Hotelliggaren till hösten 2012 och jag har gjort denna hotellreception som till att börja med ska vara med på hemsidan.