Skissat lite denna vecka och då blev det några katter. Inte den bästa bilden för jag var lat och orkade inte tända lampan när jag tog kort. :)

Har lyckats rita lite djur denna vecka.  Snabba enkla små saker. Inte alltid rätt i proportionerna men jag har varit kreativ och skapat något. :)

Var på Teaterklubben Replikens helgrep och tog lite bilder. Rekommenderar den, kommer bli en skrattfest. Spelas i Tumba, gå in på http://www.repliken.se/arnbergs-korsettfabrik/ och boka biljetter, har premiär 26 september!
 
Glenn-Anders spelas av Gunnar.
 
Ava Garner spelas av Matilda.
 
Fröken Munter spelas av Samira.
 
Vendela spelas av Åsa.
 
 
Teaterbilder, repetion, repliken, teater,
Jag har totalt kommit av mig i ritandet. Jag vill få fart på det igen. Så nu har jag satt ett mål att rita minst ett djur i veckan,  fram till sista veckan i oktober då jag tycker det är dags att sätta ett nytt mål.  Här är en bild på en skiss från i våras.

I maj när jag åkte tvärbana upptäckte jag mönstret i taket vid gullmarsplan som ser lite coolt ut.
 
 
Ibland bilder molnen på himlen häftiga mönster.
 
 
 
 
 
 
Detta var en otroligt snäll och kelig dam. 
 
 
 
Fanns även cyklar! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är jag tillbaka och tänker koncentrera mig på att lägga upp bilder som jag har tagit och även bilder på saker jag ritat. Senaste tiden har min kamera och mobilkamera varit mitt kreativa verktyg, men jag vill tillbaka till att rita och måla också. Vi får se hur det blir. Här kommer lite bilder från en veteranbilsträff jag var på i somras.