I måndags sprang jag vårruset tillsammans med viktväktar gänget. det var himla kul och jag sprang hela tiden, gick ingenting! 35 minuter blev det, bra tid med tanke på att jag har inte sprungit 5 km i sträck i år. Har bara gjort intervall med gå och springa. :-D
Så nu bestämde en kompis och jag att vi ska springa tillsammans på måndagar. Jag ska ju springa Midnattsloppet i augusti så träna behöver jag. Kram på er!
Först var jag och mamma och rensade en del i hennes förråd som ska tömmas till sommaren. Sen handla lite och så grillade vi och drack lite bubbel till. Maten var supergod och bubblet men.

Och här en bild på maten.


Hade på mig mina nya skor som jag köpte på båten från Åland. Än så länge bara ett skavsår. Helt godkänt.

När jag gick från mamma var alla körsbärsträd i blom, så himla fint.


Nu sitter jag och kollar lite på eurovision, väntar på min katt som aldrig kommer någon gång och bloggar samtidigt. Ha en bra kväll!
Här kommer ännu fler bilder.
 
 
 
Var på konferens på Åland och hotellet Havsvidden. Underbart stället och himla god mat hade de där. Jag har skrattat så himla mycket, min kollegor är så underbara. Här är utsikten från vår klippstuga.

Idag var jag en tur till Hågelby. Invigde min cykel för i år, tror jag behöver nya däck till cykeln, de har flera sprickor, tror de börjar bli lite gamla och torra. Men det får bli efter nästa lön.
 
På Hågelby hade de antik loppis, så tog massa kort där och även i resten av parken. Kul med ny kamera. Här är några av bilderna.
 
 
 
 
 
Så himla gullig fågelholk!!
 
 
Fina tuppen.
 
 
Träd är fina och kul att fotografera.
 
Så här är kameran. Var tvungen att ladda batteriet i minst 12 timmar så nu imorse fick jag äntligen leka lite. Jag köpte den med ett objektiv som är lite större och mer zoom än det vanliga. nackdelen är att den blir lite tung. Funderar på att köpa ett litet fast objektiv, som är 50mm, som har fått himla bra betyg och är väldigt billigt, bara 890 kr! Bra att ha när man inte vill ha stora objektivet med.I min kreativa hörna har grejerna tagit över och jag får inte plats, tror det är dags för en städning.Hahaha, jag kollade in kameror på blocket och där är det en som vill sälja den kameran jag vill ha för 8000 kr!! I affären säljs den för ca 5500 kr. Man får hoppas att ingen köper den till det priset.
 
Här är en bild på kameran jag vill ha! :)
 
Tror jag äntligen bestämt vilken kamera jag ska sattsa på, det blir nog en Canon eos 600d. Nu kollar jag runt var jag kan hitta någon till okej pris med ett bra objektiv. Kollar på websiter så jag nästan blir snurrig i huvudet. Tidigare hade Media Markt ett erbjudande men självklart nu när jag har bestämt mig har dom inte det längre. Suck...
Jaja nä ska kolla vidare nu och se om jag ska slå till på nått av ställena. :)